kusura bakmayın hocam, okuduğumda yanıtlayamamıştım sonra da aklımdan çıkmış.
cevap basit aslında, siz de bilirken mesela açık kaynaklar olduğunu ona rağmen şu an kullanmıyorsunuz sanırım, siz de yapabilirsiniz tabi. isteyen herkes yapabilir.
sonuçta evet ücret ödeniyor kaliteli servislwre neticede çok da kullanıcısı var. kolaylık isteyen, kalite bekleyen, uğraşmak istemeyen yada yaoamayacağını düşünen, ilgi alanıma girmeyen çok insan var.
kendim için yeteri kadar ses hazırlamıştım, şuan ingilizce 6k+ diğer 9 dilde de 3k+ ses oldu. ücretide ugrasmaya degmez denecek kadar makul olursa eger tercih eden olabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=98lK_R6QSZc
whatsapp den attigim icin videoyu, kalite cok dusuk ama anlasilir belki arayuzu. elevenlabs den fikir alarak, birazcik degisiklikle simdilik boyle bisey hazirladim.
Eline sağlık hocam, güzel olmuş umarım globale açılırsın güzel kazançlar elde edersin.
Pek çok lokal modeli denedim. İçlerinden en iyisi fish speech v2 bu versiyonu kullanmak için gplu sunucu gerekiyor ve oldukça maliyetli.
Denediğim diğer modellerin çoğu halisünasyon görüyor, cümle sonlarında cümlede olmayan kelimeleri veya garip garip "do-re-mi-fa" gibi sesler çıkarıyor.
Kolay gelsin 🙂