4irlines adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam satışa sunacaksan hız açısından iyi olması lazım, kullanım kolaylığı olması lazım.

Testler güzel fakat o konuya da yorum yazdım burada da belirteyim onlarca açık kaynak model var neden tercih etsinler sizi ?

Bu soruya çok sağlam cevaplar üretmelisiniz ki satışa sunulduğunda talep olsun aksi halde bende düşündüm sizin düşündüğünüzü fakat sürdürülebilir bir şey değil..

Umarım gönlünce olur her şey.
kusura bakmayın hocam, okuduğumda yanıtlayamamıştım sonra da aklımdan çıkmış.

cevap basit aslında, siz de bilirken mesela açık kaynaklar olduğunu ona rağmen şu an kullanmıyorsunuz sanırım, siz de yapabilirsiniz tabi. isteyen herkes yapabilir.

sonuçta evet ücret ödeniyor kaliteli servislwre neticede çok da kullanıcısı var. kolaylık isteyen, kalite bekleyen, uğraşmak istemeyen yada yaoamayacağını düşünen, ilgi alanıma girmeyen çok insan var.

kendim için yeteri kadar ses hazırlamıştım, şuan ingilizce 6k+ diğer 9 dilde de 3k+ ses oldu. ücretide ugrasmaya degmez denecek kadar makul olursa eger tercih eden olabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=98lK_R6QSZc

whatsapp den attigim icin videoyu, kalite cok dusuk ama anlasilir belki arayuzu. elevenlabs den fikir alarak, birazcik degisiklikle simdilik boyle bisey hazirladim.