candemiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam yanlış düşünüyorsunuz. Öyleyse tüm teknoloji siteleri haber siteleri kapatsın. Zaten yapay zeka siteyi öneriyor.

Yapay zeka gerçek deneyim sunamaz. Ürün videolarını gösteremez kişisel tercihlerde bulunamaz. Ayrıca youtube kanalıda hazırlanıyor şuan.
Hocam tekrar araştırın. Z kuşağı alfa kuşağını bunları istiyor . Okumuyorlar. Okusa bile özet istiyor . Bu ne ya çok uzun bu makale diyorlar okumam diyorlar kopyalayıp, gemine özetle diyorlar. Hap bilgi istiyorlar .
Hatta instagramda reklam dönüyordu: 15 dakikada kitap oku, 30 dakikada tüm kitabı bitir diye o projeler aldı yürüdü gitti.
Şuanda z kuşağı ve alfa kuşağına hook vermezsen videolarda , hemen çıkıyorlar.Bunları bildikleri için Seo kendini güncelleyerek Geo ya döndü .
Ben makale yazı okumuyorum. chatgpt, gemine ,claude la konuşuyorum 4-5 saaat .
Diyeceksin ki eee o zaman, teknoloji siteleri yazmazsa ai nasıl kendini geliştirecek.
Şuanda onun üstüne çalışıyorlar. Ansiklopedi dönemi bitti. Bu bilgilerle yeni bir şey üretebilir mi ? İnsan gibi düşünebilir mi üzerinde kurguluyorlar.

Grok analizine göre :


X'te yaptığım semantic ve keyword aramalar (2024-2026 arası odaklanarak), kullanıcının tespitini büyük ölçüde doğruluyor. Gençler (özellikle Y, Z ve Alfa) uzun blog/makale okumaktan uzaklaşıyor, kısa video, thread, AI özet ve "hap bilgi" peşinde
Kaynak: https://www.askattest.com/blog/resea...ia-consumption