Arkadaşlar yorumların birçoğu çok komik

Ben en başında adamın üst düzey futbolcu olduğunu söyledim zaten. Ayrıca Talisca sadece bir örnek başka birçok futbolcu ile kıyaslayabiliriz. Anadolu topcuları da Oshimen ile aynı sayıda gol attı zaten ben bundan söz etmiyorum. Özetlemek gerekirse Oshimen çok çok iyi bir futbolcu ama yine de lansedildiği gibi dünyanın en 3. santraforu falan değil. Öyle olsaydı 15 gol değil böyle bir lig de 25 gol atardı. 75 milyona anadolu topcuları ile aynı sayıda gol atan (işi gol atmak olan) bir futbolcunun düyanın en iyi 5 santraforu arasına girer falan muhabbetleri sadece PR. İcardi'yi hiç de sevmeyen biri olarak söylüyorum. İcardi ile aynı işi yapıyorlar sonuç olarak ve İcardi'nin ilk iki hatta üç sezonda verdiğinin yarısını veremedi. Bunu da görmemek için sadece Galatasaray'lı olmak gerek zaten

Yani illa anlayacağınız dilden anlatalım istiyorsunuz

Sabaha kadar da aksini söyleseniz istatistikler ortada zaten. Yeni sezonda bunu çok iyi göreceksiniz. Bir arkadaş antreman kalitesi demiş en mantıklı yorumu da o yapmış. Çok iyi futbolcu ama belki de antreman kalitesinden ötürü yapabileceklerinin altında kaldı diyorum yani adamı gömen ya da değersizleştiren yok. Yani gerçekten adam akıllı kimseyle futbol konuşulamayacağını da görüyoruz yorumlarda. Sadece üç beş akil adam sportif şeklide yorum yapıp görüşünü belirtmiş