Öncelikle fanatikler tarafından linçlenmeden önce Oshimen'e iyi futbolcu değil diyenin futboldan zerre anlamadığını söyleyeyim yani bence de çok çok iyi bir futbolcu keşke Fenerbahçe'de o seviyede bir forvet olsa diyebilirim fakat kendisinin bu sezon bir tık abartıldığını düşünüyorum. Balon demek istemiyorum o kadar değil elbette ama örneğin Icardi, Galatasaray'ı geldiği ilk iki sezon resmen sırtında taşıdı ve takımı iki sezonda bence o şampiyon yaptı. Oshimen 75+ milyoncluk bir futbolcu olarak bence İcardi'nin yaptıklarının henüz yarısını yapamadı. Oshimen'i yere göğe sığdıramıyorlar ama mesela Talisca'yı da yerin dibine sokuyorlar fakat baktığında Oshimen 15 gol de kaldı santrafor olarak ve Talisca santrafor olmamasına rağmen 19 gol attı. Hatta kaçırdığı penaltıları da atsa hem gol kralı olacaktı hem de Fenerbahçe şampiyon olacaktı.

PR ve algı ne enterasan şey diye düşünüyorum.
osimhen iyide
bizimkilerin hatası hep orta kafa gol peşinde ve osimhene attırma peşinde buradan kaybediyoruz
fenerin hatasıda bizim takımla uğraşması yoksa çoktan şampiyon olurdu birbe baskı altındalar mobing var