A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Bu ibadet kulla kul arasında olan bişey değil mi ? Kurbanda eline biranızı alkolünü alıp kutlayan adamlar gelmiş başkasının ne tü ibadet ettiğine laf ediyor. "
Bu sorunuzun cevabı çok basit. Siz Hristiyan veya Yahudi değilken Hristiyan ve Yahudileri nasıl eleştirip onlar hakkında yazıp çizebiliyorsanız Elinde kadehi olanda İslamın ibadetleri hakkında yazıp çizebilir.
İnsanlara birşey dayatmayı bırakın. Herkes özgür dilediğini yazabilir. Kimseye hakaret etmediği müddetçe.

Dinime küfreden müslüman olsa bari derler ya sizde o durumdasınız. Adamın çalıntı lisans sattığını söylüyorsunuz.
Sizde sahte spam google harita kaydı yapıyorsunuz.
Gerçek veya Spam Google Harita Kayıt Hizmeti
Spam harika kaydının İslama uygun olduğunu size kim söyledi.
Bu ülke insanının en büyük sorunu kendisini sıfır hatasız günahsız görmesi. Büyük ihtimalle cennete gideceğini düşünmesi.
@AOK; yorumuma yeni eklemeler yaptım. Okursunuz.
Hey aynen öyle. Ben kimseye haram yiyorsun helal yiyorsun demeden dalgama bakıyorum. Sevabı günahı bana. Önce herkes kendi dosdoğru olsun sonra gitsin eleştirsin.
Size muhteşem bir müslümanım kusursuz olduğumu kim söyledi ? Bunu ben ifade ettim mi ?
yaptığım yanlışla övünüp bunu anlamsızca helal mi kılmaya çalıştım? Dini açıdan yanlış mı yorumladım ?

Sana ibadetini niye yapmıyorsun eleştirisinde bulundum mu ? Bu beni hiç
Alakadar etmez. Sizi eder. Kısacası yaptığım herşey birbiri ile çok güzel örtüşüyor. Sizler aslında ülkenin özetisiniz. Ne bir eksik ne bir fazlasınız.

Bırakın insanlar ibadetlerini istediğini gibi yaşasın.
Neyse sizin ne olduğunuzu çok iyi bildiğim için uzatmıyorum. Siz en iyi ahlaklı insan rolüne devam edebilirsiniz.