Merhaba arkadaşlar,
10+ yıldır kurumsal projelerde Full-Stack geliştirici olarak çalışıyorum. PHP/Laravel ağırlıklı backend, Flutter ile mobil, React/Next.js ile frontend tarafında deneyim.
Bugünlük şöyle bir durum: küçük bir nakit ihtiyacı çıktı, o yüzden hızlı dönebileceğim 2-3 iş için boşluk açıyorum. Aklında yarım kalmış bir proje, hayata geçmesi gereken bir mobil uygulama ya da yapılması gereken bir entegrasyon varsa bugün konuşalım — bütçeye göre çözüm bulmaya çalışırız.

Genelde yaptığım işler:
- Web tarafı: Laravel, CodeIgniter, Node.js ile sıfırdan sistem; mevcut projelere ek geliştirme, refactor, performans işleri
- Mobil: Flutter — tek code base, iOS + Android. Store'a yüklemeye kadar A'dan Z'ye
- Frontend: React, Next.js. Hız ve SEO odaklı arayüzler
- WordPress: Özel tema, WooCommerce, hız (PageSpeed) optimizasyonu
- Entegrasyon: Ödeme, SMS, kargo, AI API'leri — neredeyse ne çıkarsa

Nasıl çalışıyorum:

Kod tarafında "çalışıyor işte gönder" mantığım yok. Temiz, dökümanlı, sonradan kolay genişletilebilir teslimat yapmaya çalışırım. Süreç boyunca WhatsApp veya Trello'dan görüşürüz, ilerleyişi açık tutarım — bitince "bu nereden çıktı" demezsiniz.
Hızlı işleri (küçük-orta ölçek) gün içinde, daha büyükleri konuştuğumuz termine göre teslim ediyorum.

Bugünkü kampanyanın şartları:

- Bugün 18.Mayıs 2026 23:59'a kadar gelen ilk 3 iş için geçerli
- "Şu kadar bütçem var, bu iş çıkar mı?" tarzı yazın, beraber bakarız, uygun bir orta yol bulup başlarız
- Ödeme: işe başlarken %50, teslimde %50

PM atın, konuşalım.