Hocam direk sitesinden mi alıyorsunuz? Uygun fiyata alma durumumuz var mı team hesabı vs. ? ayrıca bir mesajınızda düzgün agent ve skilleri kullanın demişsiniz. Tam olarak bunlar nedir ? Ben sadece promptu veriyorum rules dosyaları oluşturdum kodlama kurallarımın olduğu onun üzerinden ilerliyorum.
Hocam ben direk sitesinden alıyorum, buradan aldım açıkçası ama gitmiyor veya sürekli problem oluyor. Hep bekliyorsun API sorunu, 404 sorunu vb. o yüzden kendim direk sitesinden aldım kullanıyorum problemsiz fiyat yüksek dediğiniz gibi.
Diğer bir konu da aslında birden fazla mesajda yazdım Instagramda takip ettiğim 3 kişi var onlardan bulduğum repoları ve açıklamalarını içeriklerini cloude yorumlatıp bir kısmını indirdim. Bu arada rules ve memory.md dosyaları var bende de kendisi işliyor zaten. Ama bu skiller ve MCP ler gerçekten çok işe yarıyor, mesela fronten design, UI UI PRO MAX gibi bir skill var ayrıca 21st.dev ve google stitch MCP leri ile mükemmel dizaynlar oluşturabiliyorsunuz. MCP leri direk ona söyleyip yaptırabilirsiniz, skilleri de github dan bulabilirsiniz direk linkleri yok bende hepsini de indirmedim açıkçası.