selamun aleyküm arkadaşlar, malum son dönemlerde sanal pos almak iyice zorlaştı. anlamsız ve sebepsizce risk ekibi değerlendirmeleri bahane edilerek, çok muğlak bir şekilde reddedilebiliyorsunuz. ha bilsek ki ne hatalı gidelim düzeltelim. hiç verilme imkanı yoksa (ki sektör yüzünden diyorlar) o zaman sektör değiştirelim. her neyse, bu sıkıntılı dönemde bir sanal pos sağlayıcısı arıyorum.
paytr, iyzico, param, lidio, paratika gibi en bilindik firmalarla görüştük. sonuç yok. kategorim tamamen yasal bir kategori ve şirketimiz de var, bu süreçte vergi levhası, imza sirküsü gibi istenilen belgeler hep yollandı. ona rağmen alamıyoruz sanal pos.
sizin tavsiyeniz var mı? yoksa artık havale yöntemine geçiş yapacağım ve banka apisiyle havale kontrolü yapacağım... maalesef.
Direkt bankaların sanal posuna başvuru yaptınız mı?