SmartPenguin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen hafta İran’dan döndüm. Yaklaşık 2 hafta boyunca bir şekilde temin edilen proxy vs bunlar ile whatsapp falan girdim. Zaten benim için whatsapp olsa yeterli, fakat telefon da 100 tane ilginç ilginç şey kurulu. Openvpn var, V2Box var, V2Ray var, cisco anyconnect falan yani yok yok. Bir de sürekli config yolluyorlar tıklıyoruz kullanıyoruz. Ara ara kendi kendine bitiyor kapanıyor, işte orası sıkıntı.
Yani ben normalde kesinlikle bir çözüm bulup öyle giderim diye düşünüyordum, ancak dar zamanlarda tam teknik bilgim olmadığı için net sonuç alamadım. Deneme şansım da çok yok malum.

Ama birileri bu hizmeti sağlıyor, yani bu hizmet var. @oXoloria;
Anladım ben de config ile giriyorum anahtar geliyor onu VPN içerisine giriyorum bağlantı sağlanıyor ancak ben tek başıma kullandığım için uzun kullanıyorum sanırım sizde aynı anda birden fazla kişi kullanıyorsa o anahtar bir süre sonra kullanıma kapanıyor olabilir. Bende çok bilgili değilim.

Kesinlikle vardır çok aradım R10'da ama bulamadım ya da denk getiremedim siz inşallah bulursunuz eğer bulursanız bana da yazın hocam.
VPN olmadan Proxy ile internet yavaşlaması yaşamadan sadece Whatsapp kullansam bana da yeterli. Bütün işim Whatsapp'ta mobil veri ile VPN bağlanınca konuşma vs. yapılamıyor berbat bir durum.

Son olarak şu an global eSim bakıyorum aylık 20GB sadece Whatsapp için. Bu sorunumu çözecek sanırım eğer deneyip çözüme ulaşırsam haber veririm.