Selamlar,

Elimde ADS kullanımına uygun, 8K Harca 8K Kazan kampanyalı hazır hesaplar bulunmaktadır.
Hesapların mailbox erişimi kapalıdır ancak ADS tarafında kullanım için herhangi bir problem oluşturmaz. Zaten kullanım amacı reklam tarafı olduğu için sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. Mailbox erişimli hesap isteyenlere ayrıca yardımcı olabilirim.

Hesap Bilgileri:
  • Hesaplar yeni açılmış hesaplar değildir.
  • 2024 tarihlidir ve eski hesap statüsündedir.
  • Kampanya kullanımına uygundur.
  • Hesapları ilk kullanan siz olacaksınız.
  • Sorun yaşayan hesaplarda iade/değişim garantisi sağlanır.
  • Garanti süresi teslim sonrası 1 aydır. (3 ay sonra gelip “hesap kapandı” denilmesi durumunda destek sağlayamam.)

Teklifler bu şekildedir.

Toplu alımlarda avantajlı fiyat uygulanır:
1 Hesap = 8K TL limit
5 Hesap = 40K TL limit
10 Hesap = 80K TL limit
Fiyatlandırma:
1 Adet: 1000 TL
Minimum alım: 10 Adet
Bayilik düşünen arkadaşlar tekliflerini WhatsApp üzerinden iletebilirler.
Bayilik için minimum alım miktarı 75 adettir.
Ref alışverişi yapmıyorum.
15.05.2026 tarihinde 2 kişiye test sağlandı, gün içerisinde geri dönüşleri ve yorumları konuya eklenecektir. (1 Kişinin R10 hesabı yok onun yorumunu görsel olarak manuel ben ekleyeceğim.)

Ek Bilgilendirme:
Satışı yapılan ürün dijital üründür. Ürün teslim edildiği anda herhangi bir sorun bulunmuyor ise sonrasında iade kabul edilmemektedir. (Bu maddeyi keyfe keder iadelerin önüne geçmek için yapıyorum yanlış anlaşılmasın eğer üründe bir sorun varsa tabii ki iade sağlarım ama ürünleri teslim etmeden önce güvence için hesapların sorunsuz olduğu kayıt altına alınacaktır.)
Destek kapsamında problem yaşayan kullanıcılara değişim desteği sağlanacaktır.
Tüm hesaplar teslim edilmeden önce tarafımca kontrol edilerek verilmektedir. Bu nedenle ürünlerde problem veya kullanım sorunu oluşmaması adına gerekli kontroller sağlanmaktadır.

Kendisi farklı ticaret yapmak istediği için detayları atmıyorum.

İletişim
Telegram: @tuncxblack
WhatsApp Görüşme için Tıkla