1 sene önce hesaplarım yine hesap bütünlüğünden kapanmıştı daha sonra hepsi açılmıştı, bu yapay zeka çalışandan 6 gün önce bende nasibimi aldım ve 10 sayfa kapandı, çok şükür bugün tekrar açıldı hemde bütün hesaplarda kalıcı kapatıldı yazıyordu! Yardımcı olması açısından nasıl açıldığını anlatıcam, ilk kapanan hesabı bulmanız çok önemli, ilk hesabım 10 Mayıs'ta gitti ve sonrasında diğerleri de gitti bu hesaplar 3 ayrı telefon ve numaradaydı birde nasıl buluyorsa bulup hepsini askıya aldı, daha sonra selfie kimlik attım hepsini 1 gün içinde kalıcı kapandı,4 defa açıp kapattığıda oldu, neyse ilk kapanan sayfa hala inceleme ekranındaydı onu bugün açmışlar sonra diğerleride açıldı 3 sayfam kaldı onlarında açarlar benim tahminimce bu ilk kapanan sayfayı gerçek insan inceliyor, diğerlerini yapay zeka otamatik kapatıyor, bizle oyun oynuyor resmen umarım herkesin sayfası sırayla açılır. Daha kapanmaz diye umuyorum bakalım , bu arada mav tik alıp boşuna desteğe yazmayın orayada yapay zeka bakıyor, geçen sene konuştuğum destekle bu seneki destek arasında dağlar kadar fark var, bildiğin herkese otamatik mesaj atıyor, örnek hesabımı bırakıyorum kalıcı kapatıldı yazan