Hocam hayırlı satışlar dilerim bilgi alabilir miyim
hayırlı satışlar bilgi alabilir miyim lütfen
Hayırlı satışlar pro3te aranan her özellik var
Hayırlı olsun muratcan 👍👍
Hayırlı olsun murat bencede sektörün tartışılmaz 1. yazılımı görev yap siteleri arasında. Çok başarılı bir yazılım ve akıcı bir video olmuş. Bol kazançlar dilerim.
Gerçekten çok kaliteli hizmet
Hayırlı satışlar bilgi alabilir miyim hocam
Murat Hocamdan Master Plan paketini satın alarak projeye başladık. Web sitesi ve uygulama kurulumları tertemiz halledildi. Özellikle belirtmek isterim ki Murat Hocam ve yazılımcı arkadaşın ilgisi muazzam ne zaman yazsak anında çözüm üretiyorlar. Teknik destek ve samimiyet konusunda gerçekten çok memnun kaldım. Kendi işini kurmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.
Hayırlı satışlar hocam, mesajım bulunsun.
Görev sisteminde bildiğim kadarıyla gelirin önemli bir kısmı kullanıcıya gidiyor. Toplam KAR nedir bu senaryoda ? Günlük ortalama kaç saat emek veya ne kadar masraf çıkarttı? Bilgi alabilir miyim
Hocam hayırlı satışlar dilerim bilgi alabilir miyim
Google play yada appstore uygulama sorunsuz yükleniyor mu Görev verecek yada görev yapicak kişileri nereden temin ediyorsunuz sistem güncellemesi uygulama güncellemeleri vs gibi konularda sistem oturuncaya kadar teknik destek veriyormusunuz 0 dan başlayan biri için 🙏
"Günlük ortalama kaç saat emek veya ne kadar masraf çıkarttı?"
"Google play yada appstore uygulama sorunsuz yükleniyor mu Görev verecek yada görev yapicak kişileri nereden temin ediyorsunuz sistem güncellemesi uygulama güncellemeleri vs gibi konularda sistem oturuncaya kadar teknik destek veriyormusunuz 0 dan başlayan biri için "
BENDE YUKARIDAKİ SORULARIN CEVAPLARINI ALABİLİRMİYİM
Merhaba reklam vermek gerekiyormu acaba muhasebe ve şirket gereklimi ?
Ve müşterilere ve görev verenlere nasıl ulaşıyoruz bilgi alabilirmiyim
hayırli işler hocam,gerçekten bu kadar kazanmak mümkün mü bu tarz sitelerden eskiden bende görev siteleriyle kazanmaya çalışarak başlamıştım nette, clixsense, neobux vs bilmiyorum duydunuz mu, ama bu kazançlar hayalin ötesinde o tarz görev siteleri için, bu kadar görev nerden gelebilir ki herkes kazanabilsin, merakımı mazur görün bu sektörde kazanmaya çalışan biri olarak öğrenmek istiyorum azda olsa detayları videoyu izledim teaser geçilmiş , ve aklıma yatan bir iş ve sistem olunca muhakkak alıp yapmak istiyorum,
Tüm ilgilere toplu duyurudur, yoğun ilgi aldığımızdan ve tüm süreçleri şeffaf sürdürmeyi istememizden dolayı Master Plan için maximum 2 kişi daha alabileceğimizin duyurusunu yapmak istedik.
Şu an için bu planı 3 arkadaşımız aldı, soran çok fazla kişi var ama maalesef 5 kişiye tamamlandıktan sonra yakın zamanda yeni satışımız olmayacak.
Basic ve Profesyonel plan için kişi sınırımız bulunmuyor ama yarından itibaren indirimin sonlanacağını belirtmemiz gerekiyor.
Master Plan için ise son 2 kişi aldıktan sonra bu planı kapatacağız. (Birebir destek, online görüşmeler içerdiğinden dolayı sınırlı kişiye sağlayabiliyoruz.)
Vay vay vay hayırlı uğurlu olsun dostum
Vay vay vay Serhat hocam hoş geldin, teşekkür ederim