SSilistre.dev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun hocam bu hizmet r10'da şuan 5.ye birinde görüyorum. MaşALLAH ayağınıza taş değmesin yardıma ihtiyacın olursa aaynı hizmeti veren birisi olarak teknoloji takibi yapıp böyle bir hizmeti r10 a taşıdığın için teşekkür ediyorum. Hazır az kişiyken bir birimize destek olalım
İyi dilekleriniz için içtenlikle teşekkür ederiz. Dualarım sizinle, İnşallah hep birlikte daha iyi yerlere geliriz.

İbrahimH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu tasarım ne ya nasıl yaptınız?
Hayırlı olsun on numara olmuş beğendim.
Çok teşekkür ederiz, daha iyileri sizin olur umarım.

vlkndmr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok başarılı memnuniyetle kullanıyorum. Kendileri de çok ilgili her soruna direk çözüm üretiliyor. Resim servisi özellikle çok başarılı
Güzel yorumunuz için minnettarız. Umarız herkes sizin gibi anlayışlı ve iletişimi güçlü insanlarla çalışma fırsatı yakalar

Meg015 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçek claude dimi hocam? ayrıca test imkanı var mı satın almadan önce
Merhabalar, elbette test imkanı sağlayabiliriz, lütfen yukarıdaki alakalı iletişim kanallarından ulaşın.

besinsepetim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birçok firmadan deneme almama rağmen, karşılaştığım API sağlayıcıları arasında işlemleri sorunsuz, hatasız ve eksiksiz şekilde yapabilen tek firma oldu. Ortalama 3-4 aydır kullanıyorum. Her konuda destek olması da ayrıca büyük avantaj. Teşekkürler, +rep gerçekten hak ediyor.
Bir müşteriden öte artık dost olarak gördüğüm, yürüttüğü projelerdeki başarısıyla gerçekten gurur duyduğum nadir insanlardan böyle güzel yorumlar almak ayrıca motive ediyor 🙏
Değerli düşünceleriniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim hocam, saygılar, sevgiler.