kaza videoları paylaşıyordum kendi sesimle yorumluyor anlatıyordum hocam diğer platformlarda çok hesap buyutup sattım ama shorts da en fazla 9000 izlenmeyi görebildim insanlar milyonler nasıl izleniyor anlamıyorum adam akıllı bir eğitim varsa almak isterim
Şu eğitim seti vs işlerine inanmayı bırakın hocam ben kendim inanmıyorum böyle şeylere olay tecrübede bitiyor, örnek 3 shorts videom. Profesyonel destek almanız lazım. Özgünlüğünüz güzel konular popüler değil sizden anladığım kadarıyla ama nişiniz güzel. (görselleri şimdi aldım buraya ekledim) Videolarınızı görenlerin ne kadar amanda geçtiği önemli bir detay. Totalde kaç kişi görüyor x videonuzu ne kadarı izlemeye devam ediyor bir video belirleyin inceleyin bu metriği! eğer görünenlerinde geçişleri hızlı ise özgünlük ve size göre edit vs çok iyi olabilir ama beğenilmiyor demektir. Bu kısmı çözmeniz gerekir.
Not: Benden profesyonel destek alın gibi anlam taşımıyor söylediğim. Ama yakında videolar için bir sistem süreceğim buraya R10da vs görülmedi onunla da başarılı olabilirsiniz videolarınız iyi izlenmeler alabilir.