Herkese merhaba,
Bu konuyu, forumdan @MarjinX hocama duyduğum minnettarlığı dile getirmek ve kendisinin ne kadar güvenilir, işinin arkasında duran bir insan olduğunu herkesin bilmesini sağlamak için açıyorum.
Geçen yıl kendisinden sınırsız bir WhatsApp Bot satın almıştım. Geçtiğimiz aylar bilgisayarımı sıfırlamam gerekti ve maalesef bot silindi. Kendisine ulaşmaya çalıştım ancak numarasını değiştirdiği için iletişim kuramadım. Sonrasında R10 üzerinden mesaj atarak kendisine ulaştım.
İşte asıl olay bundan sonra başlıyor. Durumu anlattığımda o kadar ilgili davrandı ki anlatamam. İsterse "Yedek alsaydınız, benim yapabileceğim bir şey yok," diyebilirdi, üstelik lisansımın numarasınıda kaybetmiştim en baştan bildirmişti. Sonuçta hiçbir mecburiyeti yoktu. Ancak o ne yaptı? Sadece eski botumu yeniden kurmakla kalmadı; bir de üzerine kendi geliştirdiği ve şu an ücretli olarak sattığı yeni Web Panelli WhatsApp Botunu bana sınırsız olarak tahsis etti!
Süreç boyunca bizim için gerçekten çok uğraştı. Geliştirmesi için sunduğum her öneriyi bizzat dikkate alıp sisteme entegre etti. İsterse bu kadar efor sarf etmeyebilirdi ama o, müşterisini mutlu etmeyi ve işini en iyi şekilde yapmayı seçti.
Gözünüz kapalı ticaret yapabileceğiniz, satışın üzerinden aylar geçse bile desteğini asla esirgemeyen harika bir arkadaşımız. Emeklerin, sabrın ve bu inanılmaz jestin için sana çok teşekkür ederim @MarjinX. Eline, emeğine, yüreğine sağlık!