Piyasadaki "herkese uyan" standart indikatörler ve hazır araçlar çoğu zaman finansal hedeflerinize ulaşmanızda yetersiz kalır. Başarılı bir trading sürecinin sırrı,
tamamen sizin işlem tarzınıza, risk yönetiminize ve mantığınıza göre çalışan disiplinli bir sisteme sahip olmaktır.
Siz stratejinizi ve kurallarınızı söyleyin; ben size net sinyaller üreten, anlaşılır, optimize edilmiş ve tamamen size ait
Pine Script (TradingView) çözümleri sunayım!
Neler Yapıyoruz? Size Özel İndikatör Geliştirme: Trend, momentum, hacim, volatilite ve çoklu zaman dilimi (MTF) filtrelerini içeren, tamamen size özgün indikatörler.
Gelişmiş Strateji Yazımı: Giriş/çıkış (Entry/Exit) kuralları, Stop Loss (SL), Take Profit (TP), Trailing Stop (Takip Eden Stop) ve katı risk yönetimi algoritmaları.
Mevcut Kodlarınızı Düzenleme: Elinizde bulunan mevcut indikatör veya stratejilerin hatalarını giderme, güncelleme ve yeni özellikler ekleme.
Kusursuz Alarm Kurulumları: "Sinyal geldiği an bildirim gitsin" diyorsanız; indikatörünüze webhook veya TradingView uyumlu esnek alarm yapıları entegre etme.
Kod Optimizasyonu & Gürültü Filtresi: Stratejinizin kasmasını önleyen temiz kodlama ve gereksiz, hatalı sinyalleri (noise) azaltan filtreleme sistemleri.
Görsel Arayüz Tasarımı: Grafik üzerinde net oklar, etiketler, renkli bantlar ve isteğe özel bilgi panelleri (Dashboard) ile kullanıcı dostu ekranlar.
Neden Standart Değil de "Size Özel" Bir İndikatör?
Mantığı Size Aittir: "Kopyala-yapıştır" veya neye göre çalıştığı belli olmayan kapalı kutu sistemlerle işlem yapmazsınız. Formül tamamen sizin algoritmanızdır.
Duyguları Devre Dışı Bırakır: Kurallarınız net olduğu için grafik başında heyecanlanmaz, panik yapmazsınız. İndikatör size ne yapmanız gerektiğini söyler.
Geri Test (Backtest) Kolaylığı: Yazılan stratejiler sayesinde geçmiş verilerde sisteminizin ne kadar kazandırdığını/kaybettirdiğini net olarak görür, sisteminizi sürekli iyileştirebilirsiniz.
Nasıl Çalışıyoruz?
Detaylandırma: Aklınızdaki indikatör veya strateji fikrini, kurallarını (hangi koşulda alacak, hangi koşulda satacak vb.) detaylıca konuşuyoruz.
Kodlama & Test: Algoritmayı Pine Script dilinde en optimum şekilde kodluyor ve ilk testlerini gerçekleştiriyorum.
Teslimat & Revize: Kodu size teslim ettikten sonra grafik üzerindeki performansını inceliyorsunuz. Gerekli ince ayarları birlikte yapıyoruz.