Eksiksiz 10 numara bir sistem 2-3 hafta civarı gece gündüz uğraştım güzel bir hale getirdim, maddi harcamada yaptım sonra sıkıldım satasım geldi durum budur
Site adresi: lisanshizmet Site satış fiyatı: 25.000 tl Sitenin aylık getirisi: yeni site fazla yok Sitenin açılış tarihi: 1-2 hafta DA / PA Değerleri:yeni site Kategori / sitenin içeriği:
Günlük hit sayısı: 50-60 Ziyaretçi kaynağı:google/r10 Domainin yaşı: yeni Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: özel yazılım Hosting dahil mi?: duruma göre Banlı olduğu sponsor var mı?: bilinen yok Banlı olduğu arama motoru var mı?: : bilinen yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: : açık kaynak şekilde dahil Yazılım lisans sonlanma zamanı: süresiz Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: yok Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller: sosyal medya hesaplarınıda hazırladım markalaşması için telegram ve instagramda kullanıcı adlarını aldım aklıma gelmeyen bir dünya yaptığım şey var