Güzel konuya değinmişsiniz hocam, maalesef R10 gibi köklü bir forumu kullanıp görüp hala inanmaları çok tuhaf (kimseyi suçlamıyorum herkesin bir umudu var). Eğitim olarak sistemi anlatabilir, bilmiyorsanız işleyişten bahsedebilir, asıl bunlar eğitim olur ama size bir şey vaat ediliyorsa orada bir şeyleri sorgulamak gerekir (sizin de bahsettiğiniz gibi). Bana adsenseyi öğret, işleyişi, onay alma ihtimallerini, siteyi nasıl yapacağımı, nasıl geliştirebileceğimi vb. şeyler, bunlar eğitimdir bir şeyler öğretmektir. Ama bir şeyler vaat edip, sonrasında suçlu ararsan o eğitim değildir bence. İnstagram'ın bir keşfet taktiği var, benim hesabımda güzelce işliyor ama kardeşimin hesabında aynı verimi alamadık, ben bunu nasıl insanlara pazarlayayım şimdi, nasıl vaatler verebilirim ki Bende tuttu al sana örnek, olmuyorsa ya sende sıkıntı var ya algoritmada deyip geçeyim mi? Bu işin eğitimini verecek biri varsa @ByHickimse; 'dir, o ve seviyesindekiler zaten girmez bu topa (yanlış anlaşılması daha niceleri vardır tabi )