Plesk lisans hizmeti sunmak, kendi lisans altyapısını oluşturmak veya profesyonel şekilde lisans bayiliği vermek isteyen kişi ve firmalar için geliştirilmiş profesyonel lisans yönetim sistemi satışa sunulmuştur.
Sistem; lisans üretimi, dağıtımı ve yönetimini merkezi panel üzerinden gerçekleştirmenizi sağlar. Ticari kullanıma uygundur ve Plesk lisans operasyonlarına özel optimize edilmiştir.
Sistem Özellikleri
✔ IP bazlı lisans doğrulama sistemi
✔ Plesk lisans yönetimi ve dağıtımı
✔ Bayi paneli oluşturma ve yönetimi
✔ Kullanıcı hesap yönetimi ve yetkilendirme
✔ Yetkili IP adresi ekleme / kaldırma
✔ Toplu IP yönetimi desteği
✔ Lisansların sadece tanımlı IPlerde çalışabilmesi
✔ Web tabanlı gelişmiş yönetim paneli
✔ API entegrasyonuna uygun altyapı
✔ Ticari kullanıma uygun profesyonel mimari
✔ Sınırsız lisans oluşturma imkanı.
✔ Süreli lisans oluşturma imkanı.
Bayilik Sistemi
Sistem üzerinden kendi bayi altyapınızı oluşturabilir, müşterilerinize özel lisans hizmeti sunabilirsiniz.
✔ Bayilere özel panel erişimi
✔ Lisans tanımlama ve yönetim sistemi
✔ Merkezi kontrol altyapısı
✔ Çoklu müşteri yönetimi
✔ Profesyonel reseller altyapısı
WhiteLabel Kurulum Hizmeti
Talep eden müşterilerimize ek ücret karşılığında tamamen WhiteLabel (markanıza özel) kurulum hizmeti sunulmaktadır.
✔ Firma logonuza özel düzenleme
✔ Domain ve panel özelleştirmesi
✔ Markanıza özel görünüm
✔ Çalışır durumda teslim
✔ İlk kurulum ve yapılandırma desteği
Kampanya
🔥 Bugüne Özel Fiyat: 5.000₺ ⚠ Satış adedi yalnızca 3 kişi ile sınırlıdır. İletişim
📞 WhatsApp: https://wa.me/message/X74X46R4I2MIO1 Notlar
Sistem ticari kullanıma uygundur WhiteLabel kurulum hizmeti ek ücrete tabidir Temel teknik bilgi gerektirebilir Satış sonrası iade bulunmamaktadır Panel erişimleri kişiye özel tanımlanmaktadır Ek geliştirme ve özel entegrasyon hizmeti sunulabilir Lisans kötüye kullanımına karşı güvenlik kontrolleri uygulanmaktadır Bayi altyapısı çoklu müşteri yönetimine uygundur Teknik destek hizmeti isteğe bağlı olarak sunulabilir Sistem yalnızca izin verilen IP adresleri üzerinde çalışmaktadır