sadece gülüyorum, basit düşünceler ancak başarısızlığı getirir.

o kadar kaynağı bilgi olarak verebilen ai'ların kaynağı doğrudan aldığı yer de google idi değil mi?
hani nerede yandex? nerede bing? kör olmaya ve gelişimi reddetmeye devam edin...

Toki kura çekimleri ne zaman veya istanbul kura çekimleri dediğim zaman gerçek bilgiyi vermek yerine sürekli kullanıcıyı tutmak için oyalacak milyar tane lafı dolandırıp dolandırıp kullanıcıyı 10 saniye bile tutamadan kaçırabiliyorsa tabi ki haber sitelerinin hiti düşer tabi ki bloglar heryerde aynı bilgiyi taşıyan içeriklerin birbirinden farkı ve yenilikçi bilgiler veremedikleri için hitleri düşer

siz zannediyorsunuz ki istanbul da dere dere altın yatağı var sende bunu duyup diğerlerine aynı şeyi söylüyorsun ama mevzu bu istanbulda ki altın dere yatağı nerede diye sorulduğu zaman da zıt erenköy gibi kalıyorsun ya abi ben sadece onu biliyorum ulen bir siz mi akıllısınız?

iyi ki de böyle bir güncelleme gelmiş yalandan spamcı mpamcı diyorsunuz herşey kusursuz değil tabi ki hatalar zamanında oldu ve aşırı basitti şimdi güncelleme zorunuza gitmiş belli ki çokta kalınmış bir güncellemeydi şimdi asıl rekabet yeni başlıyor daha siz durun neler neler olacak yaptığınız yanlış hamleler yüzünden ağlaya ağlaya forumda konu açacaksınız acı her zaman gerçektir acıya dayanamıyorsan da reis bırak hiç dokunma