Evet haklısınız hocam sizin dediğiniz çok doğru istediğiniz özelliği ekliyorsunuz yazılımcının işine göre hareket etmiyorsunuz bu çok iyi birşey çünkü yapay zeka işi olmuyor veya mesajlara bakmamazlık yapmıyor güven sorunu yaratmıyor fakat siz bir uygulama veya web sitesi yaptığınızda backend e kesinlikle bakmanız gerekiyor çünkü bir yerde açık bırakıyor illaki açık bırakmayan yok terzi kendi söküğünü dikemez mantığı çünkü o kod sen açıkları düzelt desen bile o kendine göre doğru görüyor ve düzeltmiyor ve ben sizin sitenize veya uygulamanıza kayıt olduğumda maillerime spam geliyor veya hesaplarım çalınıyor çünkü kötü niyetliler açık bulup burdan hesap alıyor kart alıyor bu yüzden yazılım bilmek her zaman iyi ve herşeyi yapay zekaya yaptırmak olmaz kendin de yazman gerekiyor
Katılıyorum size benim anlatmak istediğim daha çok yazılım bilmeyip bu işlere az çok hakim olanlar için , mesela ben 20 yılı aşkın süredir net icindeyim , web-masaustu programlama , sunucu , tasarım vs çalışma mantığını biliyorum , yazılım bilmiyorum onun için işlerim çok kolaylasti ve eminim benim gibi binlerce insan var , yoksa bilgisayarın power tuşuna basıp browser açanların bu işleri yapabileceğinden bahsetmiyorum.
Her halukalde ai müthiş işler yapıp insanın ufkunu acsada bir alt yapı lazim