Cha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cursorda 90.000 civarı bir harcamam var. Yazılımı 1 ay’da 3 farklı firma 1 yıllık satın aldı. 55.000 getiri oldu.
Harcamaya göre getirisi fena değil hocam ekside olsa sürekli satılabilecek bir yazılım sizinkisi.

burakszn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapay zekayla YouTube içerikleri ürettim. Youtube Sayfa satışı, reklam gelirleri ve sponsorluk anlaşmalarının yanı sıra birkaç YouTube otomasyon sistemi geliştirip satarak da ek gelir elde ettim. Kazandığım parayı büyük ölçüde altına yatırdım.
Son bir yıl içerisinde toplamda yaklaşık 900.000 TL civarında gelir elde etmişimdir. Bu süreçte yapay zeka araçlarına çok yüksek maliyetler ayırmadım; genellikle ücretsiz sistemler ve deneme üyelikleriyle işlerimi yürüttüm.
Son gelişmelerin ardından, tüm yapay zeka modelleriyle sınırsız şekilde içerik üretebileceğim kendi otomasyon sistemimi kurdum. Şu anda sosyal medya tarafı biraz durgun olsa da, yakın zamanda yeni gündemin çıkmasını bekliyorum.
Tokatlı hemşerim güzel şeyler ve güzel yatırım yapmışsınız, yüksek maliyet ayırmamanız çok iyi ben uğraşmamak için direk satın alarak ilerledim tam istediğim başarı olmasa da fena değil diyelim.



kertenkele01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uğraşıyoruz ama akmıyor.
Ama söylediğiniz gibi neredeyse sıfır kodlama bilgisi ile artık neredeyse istediğiniz şeyleri yapabilmek mükemmel bir şey.
Akar bir gün hocam bence öyle hocamşuan yaptığım işleri ai olmasa yazılımcıya yaptırmak isteseydim en az 9 ay sürer ve 1M TL para isterlerdi