Süper hocam maşallah hayalimdeki yaşantıyı kurmuşsunuz, çok mutlu olun inşallah. Ben apartman dairesinde ev elektrikliğiyle şarj edeceğim.
Swot analizinden bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla evet mantıklı hocam en iyisi öyle yapıp, kafayı çok bulandırmamak.
Gerçekten elektrikli deneyimine geçmek istiyorum artık, zaten devir elektriğe doğru gidiyorken önden yer edinmek lazım diye düşünüyorum.
hasip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim cebimde 2250 TL param vardı, bu paranın 5 kuruş bile üzerine çıkmam ve kesinlikle elektrikli araç alacağım diye kendime kural koydum. Aldım elime listeyi markalara tek tek bakınca çokta bir seçeneğim kalmadı Açın bir excel tek tek her markanın artılarını eksilerini yazın bir kıyaslama tablosu oluşturun. Zaten o tablodan alacağınız en doğru araç çıkacaktır. Ancak bu tablonun içinde şu benzinlinin otomatiği güzel, şunun dizeli çok güçlü diye farklı araçları sokarsanız o işten çıkamazsınız. Ben elektrikli araç alacağım dediğim anda fosil yakıtlı hiçbir araca bakmadım... Beni bu karara iten sebeplerden birkaçı da evimin müstakil olması, çatımda güneş paneli sistemim olması da çok etkiledi..