Selamlar arkadaşlar,
Talihsiz bir olay yaşadım; "MCP" ismiyle paylaşılan sahte/üçüncü parti bir yazılım kurdum ve muhtemelen session stealer üzerinden reklam hesabım kısıtlandı.
Durum şu:
  • Kısıtlanan hesap Türk hesabıydı ancak içerisinde onaylı ABD (LLC) işletmem de kayıtlıydı.
  • Şu an yeni açtığım Amerikan işletmesi/reklam hesabı da anında "şüpheli işlem" diyerek kapanıyor
  • Instagram verilerimi kurtarmak veya en azından temiz bir kurulumla (Anti-detect browser + Proxy + Yeni BM) reklamlara devam etmek istiyorum.
Bu konuda tecrübeli, Meta'nın "yeni cihazla başla" uyarısını profesyonel yöntemlerle bypass edebilecek veya mevcut durumu stabilize edebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum
Not: Lütfen sadece daha önce benzer "cihaz/şirket mimlenmesi" durumlarını çözmüş olanlar PM atsın.

Sorularım şunlar :
Yeni bir mail hesabıyla 0 bir kurulum yapmam gerektiğini meta çalışanı söyledi. Ancak bu cihazla yapmak riskli olmaz mı ?
Instagram hesabımıdamı 0 dan açmam gerekecek ?
Şuanki türkiyeye kayıtlı işletme portfolyosu hesabımdada şirket kayıtlı, instagramımda mavi tik var yani amerika şirketi işletme onayı olarak kayıtlı. Ben bu şirketin üzerine 0 cihazlada açsam yine yasaklanmazmıyım ?

Büyük çıkmaza girdim. Yardımlarınızı bekliyorum.