6 Yıllık hizmet sürecimizde toplasanız bu 6 yıl içerisinde TOPLAM 15 dakika kesintiler (Planlı) yaşatmamışızdır. her yerde sorun yaşanma ihtimali söz konusu iken sizin böyle herkesi hedef alan yorumunuzu öncelikle kınıyor ve böyle gerçekten ya yorumun beğenilsin diye bu yorumu atıyorsunuz yada çalıştığınız hatalı kişiler yüzünden herkesi bir kefeye koyuyorsunuz. Umarım burada çoğu işini düzgün yapan firma bu yorumunuzu görürde yarın bir gün o rezalet dediğiniz işini düzgün yapan insanlara muhtaç olduğunuzda size hizmet vermezler o zaman bir beğeni uğruna veya hatalı yorum yüzünden hizmet alamadığınızda ne kadar yanlış yaptığınızın farkına varırsınız.
Sorunun kaynağı hosting firmaları değil ama hizmet veren hosting firmaları olduğu için son kullanıcı datacenter sorunları ile ilgilenmez hizmet aldığı firmayı tanır.
Neden çoğu hosting firmaları bu Mars denilen yere geçti anlamış değilim.
Aşırı sorunlu bir firma haliylede bu hosting firmalarını etkiliyor. şahsen ben tam 9 olmuş güzel.net ile çalışıyorum bu seneki kadar hiç sorun yaşamadım.
Tüm sorunların kaynağı yine MARS DC den kaynaklanıyor. Terk edin bu firmayı işini yapamıyor ve haliylede hosting firmaları etkileniyor durum böyle olunca da kullanıcı hosting firmasını suçluyor kullanıcı nereden bilsin datacenter da sorun olduğunu ve ayrıca datacenter sorunları kullanıcıyı bağlamaz.