Selam olsun,
Bakmayın siz gürültü çıkartan ya da sesi çok çıkan insanımsılara...
İyilik ve kötülüğün savaşı kadim bir savaştır sürekli devam eder lakin kazanan her daim güzel insanların olduğu cephedir.
Biliyorum elbette, zorluklar, çileler, düşüşler söz konusu ve kırılmalar ama gece yastığa başını koyduğunda ben iyi bir insanım diyemesek bile kötü değilim demenin verdiği huzur büyük bir galibiyettir.
Bu çıngıraklıların sesleri gür olduğundan yani tıslamaları sesli olduğundan bazen umutsuzluğa kapılabiliyoruz.
Ben iyi olamaya çalışıyorum ama hep onlar kazanıyor algısına kapılabiliyoruz lakin kazanç dediğimiz şey sahte şak şak şeklinde alkışlarsa emin olun hepsi kendinin ne mal olduğunu bizden daha iyi bilmekte.
Bende kendimi laf arasında güzel insanlar safına kattım ama yandan yanaşmaya çalıyorum sadece çünkü o yolda yürümek isteyen birisiyim sadece. Henüz olmadım. Hamdım, pişiyorum ama olmadım birçoğunuz gibi. Bu yolda olmak bile o kadar güzel ki...
Belki birbirimizi çok desteklediğimizi yazamıyoruz ama yazmasak bile gönülden kurulan bağımız sessizlikte bile bozulmayacak kadar sağlamdır.
Birbirimizi biliriz, yazmasak bile...
Birbirimizi tanırız, konuşmasak bile....
Biz güzelliği takdir edecek cümleler kurmasak bile bir tebessümle o takdiri iletiriz birbirimize.
Sakın ola insanımsıların rabarbarları sizi aldatmasın onların çığlıkları bizim tebessümümüzden ufaktır.
Farkında değil kimse diye düşünmeyin, güzel insanlar güzel insanların her zaman farkındadır sadece insanımsılar gibi çığlıklar atmazlar.
Mesela elinizdeki bir çöpü yere değil çöp kutusuna attığınızda aldığınız bir tebessüm gibi.
20 - 30 yaş aralığında ne güzel insanı hepsi çakal bunların esat derken 40'lı yaşlara gelince o güzel insanların o ince ve naif selamlarını görmeyi öğrendim.
Ne güzellikleri ıskalamışım diye de hayıflandım, siz hayıflanmayın farkına varın diye yazmak istedim.
İnsanlar aptal değildir, kötü kötüyü bilir, güzel güzeli bilir.
Doğası gereği kötü çığırtkanlıkla kötüyü kollar ama güzel olan belki bir tebessümle gönülden selam verir.
İnsanımsı da güzel insan da her daim fark edilir yani.
Kimse görülmediğini, fark edilmediğini ne kötü ne güzel anlamda düşünmesin.
Görüyoruz.