Site adresi: SADECE CİDDİ ALICILAR (YÜZYÜZE SATIŞ)
Site satış fiyatı : 115.000 $ 80.000 $
Sitenin aylık getirisi:
Sitenin açılış tarihi: 2024
DA / PA Değerleri: -
Kategori / sitenin içeriği: Ev-Mutfak Ürünleri
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Komple Devir.
Hosting dahil mi?:
Banlı olduğu sponsor var mı?: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?:
Yazılım lisans sonlanma zamanı:
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hiçbir Problem Yok
Merhabalar, 1.5 - 2 yıldır işlettiğimiz E-İhracat mağazasını şirketiyle birlikte devredeceğiz. Satış yüzyüze olmak zorunda. (Kayseri'de)
Sadece mağaza değil, aynı zamanda bir sistem satıyoruz. Bu sistemi aylık 100-150K $ seviyelerine çıkarmak sizin performansınıza bağlı. Ben işi alayım pasif gelir olsun bana diyenler konudan uzaklaşsın, ne kadar ilgi, o kadar ekmek işi.
Mağazada aktif 13.000+ ürün bulunmakta. Mağaza yönetimi için kendi yapmış olduğumuz özel bir yazılım kullanıyoruz. Bu ürünleri stok tutmanıza gerek yok. İstediğiniz şehirden işi yürütmeye devam edebilirsiniz. Öğretilmesi gereken ne varsa siz öğreninceye kadar süresiz destek verilecek.
İş ihracat olduğu için satılan her ürünün maliyetinin yüzde 20 sini (kdv iadesi) devletten geri alıyorsunuz. (ETGB) Bu rakam da gelir verginizi, aylık sigorta masraflarınızı rahat rahat karşılıyor üstüne aylık vergi iadesi de alabilirsiniz.
Şirket rakam tam olmamakla birlikte yaklaşık 1.1 M $+ihracat yaptığı için 1 takvim yılı içerisinde 400 bin daha ciro yapıp 1 yeşil pasaport hakkına sahip olabilirsiniz.
Devretme sebebimiz başka mağazalarımızın ve işlerimizin de olması. Yeterince iş yükümüz var.
Konuyla alakalı ek bilgileri ciddi olduğuna inandığım insanlara paylaşacağım. Konu altında ayrıntı istemeyiniz. Lütfen sadece merak ettiğiniz için PM atmayınız. Teşekkür ederim.
Ekleme : Ben sıfırdan bu işi yapmak istiyorum diyenler için sizin şirketiniz üzerine mağaza kurup + eğitim-danışmanlık + yazılım kullanımı ile satışlara başlatabiliriz. Bu paket hakkında bilgi için de PM yoluyla ulaşabilirsiniz.