zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar çocukluğumdan beri çekerim bu illeti yani 30 yıl.10 yıldırda yanma için renni. ilacını yanımda taşıyorum. Allah yardımcınız olsun .en sonunda bır tanıdık, bır doktor ısmı verdı. dr metin berberoğlu.araştırdım buldum adamla bire bir konuştum,bana durumu ve neler yapılacagını ameliyatı en ince detayına kadar anlatarak bilgi verdi ve 2300 tane bu ameliyattan yaptım kararını ver dedi3-5 gün düşündüm ama artık çekecek halim kalmamıştı,su bile içsem artık mide yanmasından duramıyordum. kabul ettim doktoru aradım,doktorun yanına gıttım,bana ilk şunu sordu benden elektrik aldınmı,benım ameliyatını yapmamı gerçekten istiyormusun dıye sordu evet dedım.Allaha binşükürler olsun 1 yıldır turp gibiyim,soğan,sarımsak,sucuk.bastırma,acı vsvs herşeyi bol bol yıyorum artık.yıllarca bu acıyı boşu boşuna çekmişim,artık ilaçsız dolaşıyorum,kusmuyorumda.herşeyi yiyip içebiliyorumda.bu doktorla gerçekten iletişim kurmak isteyen ulaşsın tel numarasını verırım

arkadaslar ilaçlara gerek yok onlar kısa süreli çözüm 10-15 dk..
olun ameliyatınızı ömür boyu kurtulun..
sıkıntı mide kapakçığı bozuk olduğundan midedeki asit kaçırılıyor,bu yanma bundan kaynaklanıyor..
özelden gönderebilirmisiniz