Selamlar, iyi çalışmalar herkese

Minecraft sunucusu için VDS ihtiyacım var. Altta net ve açıklayıcı şekilde anlatacağım fakat bunu daha iyisini sağlarım diyen firmalardan teklifleri bekliyorum

Ne tarz eklentiler kullanılacak? : Grief, Performans, Haritanın bölgelerine portal, Skin, Home, MOTD, Holograms vb..
Server'da ne yapılacak? : Keşif odaklı Survival yapacak ekip için. Vanilla'nın üzerine modifiye edilecek.
Sunucu kotası : ortalama 20-30 kişilik (bir alanda kasaba olacak. Yoğun işlem gerekli. Kota fazla değil ama performans gerekiyor.)
Yayın açılacak mı? : Sunucuda 2-3 yayıncı olacak. Duruma göre kendi portföy sitelerimde ve yayınlarda firmaların tanıtımı yapılabilir. (İlerleyen günlerde sponsorluk düşünüyoruz.)
Destek : Önemli. Teknik aksaklıklar olmamasını istiyorum fakat olursa da hızlıca dönüşler bekliyoruz. Sunucunun kendiliğinden kapanmaması asıl önemli olan.

Not : Daha önce Intel 2699v2 veya v4 kullandım fakat performans yetişmedi. ClearLag veya Chunky kullanmaktan süründük bir nevi yine de taşımadı. AMD düşünüyoruz bu sefer. Buna göre değerli önerilerinizi alıyorum.
Abartılı fiyatlandırma olmasın daha sonra kapasite arttırılıp geniş portföy siparişler geçeriz.

Deneme sağlarsanız ekstra sevinirim.

Kurulum esnasında veya sonrasında yavaşlama veya SSD, CPU performansını optimize etmemiş sanallaştırmalara sahip firmalarla çalışmak istemediğimi özellikle belirtiyorum.

Alıntı
Çalıştığım firmalarla aile gibi olabilmek ve iletişimi her daim sağlayabilmek önemli. Lütfen bu konuda bana eşlik ederek başarıya ulaşmamızı sağlayın. Teşekkürler