Kim ne diyor bilgim yok ama şu an kimse bu iş için %100 diyemez. Çünkü eskisi gibi temsilciye para verip hesap açtırma dönemi bitti. O yüzden evet, ihtimaller artık söylediğiniz seviyelere düştü. Ayrıca “medya desteği” dediğimiz sistem de Türkiye’de neredeyse kimsede yok denecek kadar az.
Ben 7 yıldır bu sektörün içindeyim ve hesapları her zaman medya desteğiyle aktif ettim. Temsilci döneminde de müşterim hızlı şekilde %100 sonuç istediği için bazen bilgisi dahilinde, direkt temsilci üzerinden işlem yapıp sonuç aldığımız oldu.
Şahsen ben hiçbir zaman hesap şifresi gibi özel bilgiler istemedim. “Kimlik at, olursa olur” mantığında çalışan biri de olmadım. O şekilde iş yapan kişilerden uzak durmanızı öneririm.
Sizin dediğiniz gibi kökten kapanmış hesapları açabildiğimiz için bugün hâlâ buradayız. Ama bu işi gerçekten yapan bir meslektaşıma da saygım sonsuzdur; ister ön ödeme alır, ister almaz, ister iade yapar ister yapmaz. Sonuçta çalışıp çalışmamak tamamen sizin tercihiniz.
Not: her dönem olduğu gibi elbet method gelecektir belki yarın belki 3-5 ay sonra paranızı vermek istemiyorsanız kimseye beklemeniz daha iyi olcaktır
hesabı açma hizmeti veren konuların işlemlerin çoğu size geliyor diye biliyorum hocam

Aracılığınızı yapmak okadar kazandırıyor mu ya ?