NeoFilm Türkçe Film Platformu Yazılımı
Kapalı Beta · Tester Başvuruları Açık
Merhaba,
Aylardır üzerinde çalıştığımız
NeoFilm yazılımı beta sürecine girdi. Sınırlı sayıda kullanıcıyla birlikte cilalamak istiyoruz; sizden de aday olabilenler için kapı açık.
NeoFilm nedir?
Kendi Türkçe film/video platformunuzu kurmak için sıfırdan inşa edilmiş, Laravel 13.8 + PHP 8.3 üzerinde çalışan bir
CMS yazılımı. Sadece teknik altyapı içeriği siz yönetirsiniz.
Geliştirici Ekibimiz : @Ncdiollc;
@enessafak;
Neden Tester Arıyoruz?
Açık konuşalım: yazılım iç testlerden geçti, otomatize edilebilecek her şey test edildi. Ama gerçek kullanıcının elinden geçmediği sürece bitmiş sayılmaz. Geliştirici gözü ile bazı hataları gözden kaçırıyor veya kaçırmış olabiliriz bu test süreci ile bu hataların tamamını gidermek istiyoruz. Ek olarak test sürecine katkı sağlayan dostlarımız ürün çıkışında ürünü kullanmaya devam edebilecekler.
Pakette neler var?- Yönetim paneli WordPress-tarzı, 20+ sayfa, premium dashboard
- TMDB entegrasyonu tek tıkla film içe aktarma, Türkçe meta, WebP poster
- SEO altyapısı 15+ JSON-LD şeması, RankMath alternatifi SEO Pro eklentisi
- Eklenti & tema sistemi WordPress benzeri Hook API, çalışma anında aktif/pasif
- Mobil uyumluluk mobile-first tasarım, off-canvas drawer, WCAG AA hedefi
- Üyelik sistemi email + Google OAuth + 2FA + Sanctum API
- Medya kütüphanesi drag-drop upload, alt text, WebP dönüşüm
- Video player Plyr + HLS.js, adaptive streaming, altyazı desteği
- Performans sayfa cache, lazy-load, LCP ≤2s hedefli
- Test edilmiş 36 PHPUnit testi, dokümante kod tabanı
Kimleri arıyoruz?- Aktif/eski webmaster film/dizi sitesi yönetmiş, admin panel akışına hakim
- Yazılım geliştirici Laravel/PHP deneyimi olan, kod inceleyip geri bildirim verebilen
- Girişimci adayı film/video pazarına girmek isteyen, ürünle birlikte büyüyebilen
- Detaycı kullanıcı bug raporu yazmaya alışık, geri bildirim disipline sahip
Beta detayları:~5 kontenjan,
ücretsiz tam erişim. Seçim süreci 3-5 gün.
Bu aşamada çok görsel paylaşmak istemesek te ana sayfadan şöyle bir görsel paylaşabiliriz :
Yasal not
NeoFilm yalnızca teknik altyapı sağlayan bir yazılımdır; hiçbir telifli içerik barındırmaz, sunmaz veya dağıtmaz. 5651 ve 5846 sayılı kanunlara uyumlu yasal kullanım için tasarlanmıştır. İçerik sorumluluğu lisans sahibine aittir. Detaylı bilgi tanıtım sayfasında.
Yorumlarınızı, sorularınızı, eleştirilerinizi bekliyorum. Beta sürecinde topluluğun fikrini önemsiyoruz.