Site adresi: SİTE ADRESİ Sitenin aylık getirisi: 1305 $ Sitenin açılış tarihi: 14.04.2026 DA / PA Değerleri: bilmiyorum Kategori / sitenin içeriği: hesap satış sitesi
Günlük hit sayısı: - 50-60 Ziyaretçi kaynağı: - Forumlar & Telegram Grupları
Domainin yaşı: 1 ay Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm içeirk
Hosting dahil mi?: istenilirse dahil. Banlı olduğu sponsor var mı?: Bilinen banı yok
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Bilinen banı yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: özel tema ve özel yazılım dahil Yazılım lisans sonlanma zamanı: - Sitenin satışında herhangi hukuki:-
Satış Fiyatı: 160.000 TL'dir
Büyük özenle yaptığımız b2b hesap satış sitemiz tüm içeriği ile satılıktır.
Sitenin yazılımına ve teması osu busu ortalama 60.000 TL'ye yakın para harcanmıştır.
Bu siteyi yaparken globale oynatacak bütün planları yaparak yola çıkmıştık ama başka işlerimize bakmaktan bu siteye hiç bakamadım.
sadece r10 & telegram gruplarında reklami dönüyor.
Açılalı 1 ay oldu ve 1305 $ bir kazanç sağladı. (şikayetvar.com hesapları & sahibinden.com hesapları & reddit hesapları )
Sitedeki bütün hesaplar bir partner değil biz tarafindan eklendi.
Sitedeki bütün hesaplar dahil olarak satiş yapilacaktir. (ortalama 30-50 bin TL'lik hesap mevcut)
şikayetvar.com ve sahibinden.com hesap satişlari için 2-3 müşteri abonesi var ve düzenli her gün hesap satın almaktadirlar (resimde mevcut)
Alıcı kişiye a-z tam olarak nasıl konular hangi konular ve hangi global forumlarda konu açacağini vs vs a-z herşeyini anlatacağım.
eski hesaplari nerden tedarik ettiğimizi bazı hesaplari nasil tedarik ettiğimizi vesayre
alıcı kişi sadece sitenin üstünde duracak reklam yapacak, yaptıracak siteye hem müşteri hem partner çekecek.
SİTE SIRF SATIŞ OLSUN DİYE SATILMAYACAKTIR. GÖNLÜMÜZDE SİTENİN ÜSTÜNDE DURABİLECEK BİRİNE SATMAK VAR.
satın alan kişinin sitenin üstünde durmasını istiyoruz bu proje bizim için çok önemli ve önü çok açık bir projedir.
Dashboard
AY BAŞINDAN BERİ GELEN ÖDEMELER ( daha fazlasi mevcut yer kaplamasın diye kısa aldım resmi)
SON SİPARİŞLERİ
SİTEYE TOPLAM 7 GÜNDE GİRİŞ VS