HALITR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
7 veya 8. Harita kaydımızı açtırdım, 10 gün civarında oldu hepsi faal durumda aktif. Gece geç saatte bile ticaret yaptığımız oldu, kendinize 1 çay söyleyin siz çayı bitirmeden hizmetiniz aktif hale geliyor.

Ömer Furkan kardeşim, özverili, disiplinli ve çözüm odaklı bir prensip sistemi ile çalışıyor. Şu ana kadar olumsuz tek bir durum yaşamadık. Tavsiye noktasında ise mutlaka denemelisiniz dedim.

Selamlar, sevgiler.
burayakadar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş gerçekten r10 da nadir rastalanır dürüst ve işinin ehli birisi ilk haritamızı açtırdık kendisini 2 harita işi daha verdik teşekkür ederim
HALITR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk ticaretimizi yaptık, sağolsun aynı gün (15dk) içinde istediğimiz noktada açarak teslim etti. İlgili bir kardeşimiz, Emeğine sağlık teşekkür ederim.
Dadaslarticaret adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 adet işletme açıldı. Bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum. Hem tebrik hem teşekkür ederim
Kansiper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş işinde bayağı ilgili ve bilgili, iş verilme süresi 1 gün dolmadan her şey hazırdı. Spam sektörde birden fazla lokasyona iş verildi.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sağolsun kardeşim çok güzel ilgilendi. Hızlı işlem ve gerekli bilgilendirme ile sorunsuz teslim ettim. Kesinlikle tekrar iş yapılacak bir arkadaştır
Muratdoganay68 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ömer kardeşime teşekkür ederim bizi kırmadı akşam vakti işimizi çözdü açılamayan uzun zamandır askıda olan haritamızı tekrar açtı eline sağlık fiyatta yardımcı oldu hemde iş sonu ödeme aldı haritam açık işi rast gelsin