Bana saçma geldi. Bu ne kardeşim diktatörlük mü burası ben neden konumun kilitlenmesini isteğim doğrultusunda yapamıyorum. Oldu olacak onu da isim değiştirme gibi paralı yapalım

Bazı kurallar gerçekten can sıkıyor. forumda bazı şeyler düzelirken bazı şeylerin gerilemesi hoş gelmiyor bana.
Merhaba.
Öncelikle görüşünüzü paylaştığınız için teşekkür ederiz. Buradaki amaç üyelerin konu yönetim haklarını kısıtlamak ya da forumu katı bir yapıya dönüştürmek değildir. Aksine alınan kararın temel amacı, özellikle bilgi paylaşımı, soru-cevap ve değerlendirme niteliğindeki konuların forum arşivine katkı sağlamaya devam etmesidir. Forum içerisinde açılan birçok konu, yalnızca konuyu açan üyeye değil; günler, aylar hatta yıllar sonra aynı problemle karşılaşan başka üyelere de arama motorları ve forum içi arama üzerinden fayda sağlayabiliyor. Konuların açık kalması sayesinde benzer sorun yaşayan üyeler mevcut bilgiye ulaşabiliyor, ek soru sorabiliyor veya yeni çözüm önerileri paylaşabiliyor. Bu durum hem forumun bilgi birikimini koruyor hem de topluluk etkileşimini canlı tutuyor.
Elbette her geri bildirimi önemsiyoruz ve uygulamalar zaman içerisinde üyelerimizin deneyimleri doğrultusunda yeniden değerlendirilebiliyor. Ancak mevcut düzenlemede öncelik, bireysel talepten ziyade forumun uzun vadeli bilgi arşivi niteliğini korumaktır. İyi forumlar dileriz.