orhansinane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pandemi dönemi baya iyiydi forum o dönem önüne gelen üye olamıyordu. Belirli d0landırıcılarımız vardı onlarla mutlu mesut yaşıyorduk. Forumda önceden bir soru sorardık 10 kişi cevap yazardı. Şimdi cevap veren bile olmuyor.

Forumun kalitesi davetiyesiz gelen üyelerden dolayı düşmüş bu konuya katılıyorum. Spam konu açan bir kitle var bunların önüne geçilmesi gerekiyor, günlük reklam olsun diye bazı kategorilerde konu açanlar var. Ek olarak kaliteli kitlenin çoğu forumu bırakmış durumda yani üyelikleri dursa bile artık konulara falan dahil olmuyorlar. Bu durumlarda yönetim tarafı da etkilenmiş Coşkun abinin diğer modların vs. aktifliği bana göre baya bir düştü konularda daha çok görürdük off topic konularında katılırdı. Forum içinde daha aktiflerdi şimdi onlarda indirim, şikayet vs. konuları haricinde çok denk gelmiyorum.
Önceden reklam verenler de itinayla seçilirdi. Şimdi ise 1 liralık hizmeti 10 liraya veren firmalar veyahut vurkaççı serverlerden ileri gitmiyor. (Kaliteli firmaları tenzih ederim)