tuyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konunun altında kendi egonuzu tatmin etmeyin arkadaşlar 10 yıldır kimin ne yaptığını görüyoruz burada. Konuyu baltalamak yerine konu sahibine yardımcı olun. (İşinizi yapın)

Allah razı olsun değerli hocam düşüncen için çok teşekkür ederim zaten yardımcı olan arkadaşlar oldu aksini yapanlarda ama zaten işi verdik çok şükür.

philosopher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba şahsi görüşümle beraber bana da ulaşabileceğinizi belirtiyorum ve ekliyorum: site indexi çok fazla aşağı inecek şekilde gereksiz yerleşimlerle dolu bunları yapmak yerine navbar ekleyerek daha iyi bir görünüm ve albeni yaratabilirim ayrıca bu düzenlemeyi yapmamak seo açısından da pekte iyi bir durum değil site içeriğini modüler yapıya getirmek daha iyi şayet net olarak bu olsun diyorsanız yine de sizin bileceğiniz iş tabii ki bunun yanında ulaşırsanız yardımcı olurum sadece ai ile olacak iş değil diye düşünüyorum saygılarımla iyi çalışmalar diliyorum.

ek olarak düzeltme: ayrıca site içerisinde ödeme alt yapısı yok buna dair kripto ödeme alt yapısı veya arz edilen alt yapılar eklenebilir bu ödeme talebi muhtemelen admin panele düşmektedir daha profesyonel olması açısından dediğim gibi sadece ai yeterli gelmemektedir.
Hocam konu içerisine belki tam detay eklemedim ama burda sadece ben bir proje yapıyorum yane ben herşey aynı olsun istedim ödeme altyapısı falan müşteri paneli bunları çokta umursamıyorum sadece görünüş hizmetler olarak ve şunuda belirmek isterim bu sitede en çok hoşuma giden sayfanın uzunluğu ve içeriğin çok olması onuda ayrı belirmek isterim ben çok profosyonel gördüm sieyi yapan kimse eline sağlık bana göre özel kodlamadan daha iyi görünüyor benzer sitelere bakıyorum çok boştan geliyor mesela binance bundan daha beter benim gözümde ama sorsan milyonlarca dolar harcamışlardır ama şu benim açımdan ona bin basar diyeceğim bu kadar