Neleryokki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yapılan kişi ai yardımıyla yapıldıgını biliyorsa sıkıntı yok ai ile yapılmasının işi hızlandırıyorsunuz.
ofisinde calımanız zaten ek para gerekiyor.

ama tabi hangi sektör nasıl bir site bilmiyoruz ucu cok acık.
ama 7-8 saat 5 gün gibi bir emek harcanmıssa normalde 10k felan ama yol vs 10.500 felan istemeniz genel olarak iyi.
ama tabi sektör ve nasıl bir site bilmiyoruz genel tahmin olarak. (kac gün calıstınız x 2000 ile hesapladım.)
AI ile yapıldı diye bazı insanlarda direkt bir önyargı oluşuyor. Ama işin arka tarafı sanıldığı kadar basit değil. Ben AI hesabıma aylık 200$ ödüyorum. Bu da ciddi bir maliyet. Frontend’i ve backend’i sıfırdan kodlatıyorsun, projeyi full responsive hale getiriyorsun, güvenlik açıklarını kontrol ediyorsun, bugları test ediyorsun, düzenliyorsun, tekrar tekrar revize ediyorsun. Yani olay “Ai’ye yazdım, 10 dakikada anahtar teslim proje çıktı” değil. Burada yine zaman harcıyorsun, para harcıyorsun, tecrübe kullanıyorsun ve ortaya çıkan işi yönetmen gerekiyor. AI sadece bir araç. O aracı doğru kullanmak, doğru yönlendirmek ve çıkan işi profesyonel hale getirmek yine insanın bilgisine ve emeğine bağlı.