Twobb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haddini bilerek konuş işgüzar senin ta kendindir. Burda düzgün bir tartışma sürdürüyoruz iş güzar vs ne dediğini bil konuş. Köpek tasma ve kayışla bağlı. Çocuklardan oldukça uzağız. 6 Aylık köpek kimi tutuyor nerden kaçıyor taktik ekipmandan sen ne anlatıyorsun. Sen ve senin gibileri televizyondan hep izliyoruz ve sizlerin çocuklarıda o televiyonlardan izlediğimiz hayvanlara işgence eden insanlardan bi kaçısınız. Konuşmandan kininden belli zaten. Daha fazla uzatma konuyu senlik bişey olmadığı belli burada.
Veee işte klişe geldi

Hıyvınlırı işginci idinlir sizlirsiniz

Ben bu ömrü boyunca bir hayvana asla zarar vermedim.

Evcil hayvan sahiplenmedim lakin sosyal sorumluluk projelerinde şehrin dört bir yanlarına kendi cep harçlıklarımızla malzemeler alıp yuvalar yaptık. Yemler aldık, kaplarla bina önlerini donattık. Yeri geldi şehir çöplüklerinin yakınlarına gidip yüzlerce köpek beslediğim oldu.

Klasik hayvansever dedektörü der ki onlarla aynı cümleleri sarf etmezsen hemen seni düşman, işkenceci sınıfına koyar ve oradan haklı olduğunu herkese göstermeye çalışır.

Konuda son olarak diyeceğim üzere ben senin özgürlüğün, bir çocuğun psikolojisi gibi konuları göz önüne alarak hem senin hem site sakinlerinin win + win olacağı bir senaryodan öneri sunmuştum. Lakin işgincici gibi anca sıfat tanımlamasına girersiniz. hadi eyvallah