Hocam yöntemi paylaşır mısınız herkes yararlansın
Paylaşırken yöntemi söyleseydiniz makul geçerdi hocam
Gözün aydın hocam, iyi kurtarmışsın hesabı. Son günlerde bu "hesap bütünlüğü" muhabbetinden forumda çok kişinin canı yanıyor, o farklı denediğin taktiği konuya da eklersen herkes faydalanır. Tekrardan geçmiş olsun.
Hocam 2 gündür forumdaki konuları yoğun olarak okuyorum. Gördüğüm kadarıyla siz de çok sıkıntı çektiniz. Rica etsek bize de paylaşsanız yöntemi valla çok iyi olurdu
ne güzel hayırlı olsun da, bilgi paylaşmayacaksanız veya açabiliyorum önce iş sonra ödeme demiyorsanız kimseye faydası yok bunun kolay gelsin
Herkes sormuş nasıl diye cevap vermemişiniz.
Konuyu hesabınız açıldı diyemi açtınız ?
Bilgi verecekmisiniz hocam ?
Madem yöntem paylaşılmayacak, neden konu açılıyor? İnsanlar çözüm arıyor burada. En azından ücretli mi ücretsiz mi yardımcı olacağınızı belirtin ki insanlar boşuna umutlanmasın. Ben yöntem istemiyorum ama burası insanların sorun çözdüğü ve bilgi paylaşımı yaptığı bir forum. Sadece hesabım açıldı demek, çözüm arayan kimseye katkı sağlamıyor.