Hocam bu durumda ban gibi durmuyor bence. Web arayüzünde aynı hesap çalışıyorsa hesap komple patlamamış demektir.

Benim şüphelendiğim yer birden fazla hesabın aynı manager içinde bağlı olması. Antigravity bazen hesaplar arası token/session tarafında saçmalayabiliyor, özellikle arka arkaya istek atınca hangi hesapla hangi session döndü karışıyor gibi oluyor.

Şöyle denerdim ben:

Önce manager içinden tüm hesapları çıkarıp sadece 1 hesabı bırakın. Sonra mümkünse temiz bir profil/klasör ile tekrar login olun. 10-15 istek boyunca aynı hesapla deneyin. Eğer tek hesapta sorun azalırsa problem ban değil, manager tarafında çoklu hesap/session yönetimi gibi durur.

Bir de aynı anda paralel istek atıyorsa onu da kapatmak lazım. 10 soruda 1 çalışıyor demeniz bana quota bitmesinden çok rate-limit veya session karışması gibi geldi.

Hata detayında 429 varsa rate-limit, 403 varsa auth/permission, 5xx varsa servis tarafı diyebiliriz. Ama web çalışıyor + session yenileme çözmüyor + çoklu hesap bağlı ise ilk bakacağım yer kesinlikle çoklu hesap düzeni olurdu.