Bir iş için yazışıyoruz. Hatta diyorum ki iş olsun olmasın, şunları yapmanızı da tavsiye ederim vs. Satırlarca yazıyorsun bilgi veriyorsun. Evet bu iş almak için kendini açıklamaktır. Ancak iş olmasa da peşinen tavsiyelerde bulunuyorsun iyi niyetle. Gerek içerik yazarlığında, gerek backlink satışında karşılaşıyorum.
Sonra ben size dönecem hocam. Ekiple arkadaşımla ortağımla konuşayım. Daha dönecekler.
Biri geliyor tamam yarın alacağım. Biri geliyor tam anlaşmış gibi oluyorsun. Hesabımda para kalmamış yarın dönerim. Gerçekten işten güçten soğutuyorsunuz.
Daha kendi zihninizde netleştirmediğiniz veya hayal kurduğunuz şeyler için mi yazıyorsunuz anlamıyorum. Ne istediğinizi bilerek başta yazsanız sanki daha iyi olacak. Bu hizmeti alacağınız tonla insan var kimse kaçmıyor. O yuzden zihninizde netleştirin öyle yazın veya döneceğim dediğinizde olumsuzda olsa dönüş yapın.
Birde bazı tipler dikkatimi çekiyor. Hangi satış konusu olsa altına PM diye yazıyorlar birçok konuda görüyorum. Ancak ticaretlerine bakıyorsun yok denecek kadar az. Gerçekten iç dünyanızda nasıl bir fanteziniz var şaşıyorum. Elbet kimse bir ticaret yapmak zorunda değil. Ancak her konuda istenilen pmye ve performansı kıyaslayınca çok garip geliyor

Bir ticarete ihtiyacım varsa 3 tanesine pm desem kafama yatan birinden alırım herhalde.