Kişisel kullanıma bir şey demez ben de çok bilgisayar, laptop vs. getirdim ama adam başına bunların limitleri var bilgisayar 1 adet bunları aşarsanız gümrükçüler soruyor bu ne diye. Ben zamanında kapıkuleden 2 kasa getirmiştim zar zor bir diğerinin bilgisayar olmadığını linux sunucusu olduğunu falan anlatmıştım.
Satma olarak da size önermem faturalı vs yaparsanız devlet açısından hem vergi çıkar hem de bunu nasıl aldın sezgisi çıkabilir. Vergiyle yapılacak işler değil de hatırla oluyor genelde. Çok göze çarpmamanız lazım. Türkiye'de yok çünkü bu tarz teknolojiler.
Hocam sorun şu ki fiyatta anlaştığım firma kurumsal bir firma ve satış için fatura istiyor. Benim ise hem başıma bela almamak için, hem de cihazları yasal yollardan satmak için şahıs şirketi kurup fatura kesmeye ihtiyacım var maalesef..