altamore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamlar askerliği seçmiş zaten. Ayrıca ölmekten değil de öldürmekten korkmuşlardır belki, silahlarını çekip vursalar o 6 şeyin de ölme ihtimali yüksekti.

Bu cümleyi kurabilecek birisinin bence inşaatçı tanıdığı vardır, yoksa kimsenin böyle bir cümle kuracağını zannetmiyorum.
Antalyada ünv. okurken yakınından geçmek zorunda olduğumuz bi inşaat vardı. Kızlı erkekli grup halinde geçerken, 7-8 kişi olmamıza rağmen laf atabilecek cesareti gösterebiliyorlardı.
Bu gibi canlılar yüzünden yolumuzu uzatıp değiştirmek zorunda kalmıştık.
Kavga etsek eder miydik? Ederdik tabiki ama illaki birilerine bir şeyler olurdu. Onların amacı da oydu zaten, durduk yere sataşıp, kendilerine bir şeyler söylensin istiyorlar. Ondan sonra da kavga çıkartmaya bahane arıyorlar. Yani öyle "namusuna, ekmeğine laf edilmediği sürece dokunmazlar" diye bir şey yok, ki zaten bazı insanlar dış görünüşünden belli ediyor kendilerini.
Her inşaatçı böyle değildir tabiki ama dediğim gibi az çok insan tahmin edebiliyor insanların tiplerine ve davranışlarına bakıldığında.
Ayrıca burda namusuna, ekmeğine laf edildiğinde olay çıkarmayacak insan sayısı azdır.

@DelpaN; dostum çok geçmiş olsun, arabadan inmediğiniz iyi olmuş ama bu canlıların da cezasız kalmaması lazım. Büyük ihtimal salacak savcı bunları, umarım bunları tenhada yakalayıp şöyle unutamayacağı bir ders vermezsiniz.
Olay inşaatçı olması degil.3 kişi araba ile giderken yanlışlıkla 1 kişinin koluna arabanın aynası çarpıyor.Ve 6 kişi arabanın camını patlatıyor.3 kişiyi darp ediyor.Bu şekilde düşün sadece.3 kişiden birisi bir kelime etmiş olabilirmi.Tahrik olabilir mi ? Ayrıca inşaatcı tanıdıgım yok hocam.Sadece at gözlügü ile bakmıyorum olaylara.