_taka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birbirimizi dövmek de sorun yok be güzel kardeşim.
Ama böyle böyle başlıyor ya zaten.
İş ilerleyince öldürmek, dövmekle aynı noktaya geliyor ne yazık ki.
Yani herhangi birini öldürmeyi insan olarak nasıl kendimizde hak görebiliriz ki?
Allah göstermesin, etmesin, yaşatmasın hep ayrı konular.
Ama kafa yapımızda şöyle olursa her şey mübah böyle olursa olabilir gibi şeyler olması zaten sağlıklı değil.
Sen olayın namus tarafına geçmişsin, bırak namusu, adam trafikte kadın sürücünün arabasının üstüne çıkmış zıplıyor, kadın dışarı çıksa yumruklarla girecek kadına.
Bunu hak görüyor kendinde.
Biz daha en normal şeyleri kafamızda çözemedik ki.
Evet hocam sizde haklısınız ama şöyle düşün şimdi sen kadına öldüren taciz eden birini haberlerde veya medyada görünce ne diyorsun adam ölsün idam edilsin hiç ceza evine gitsin diyormusun yüzde 99 kimse deniyor herkes ölmesini istiyor daha beteri olsun istiyor oysa erkek öldüğü zaman aynı duyguları yaşayaman yaşayamayız anladın mı ben olaya tarafsız kadın erkek ayrımcılık olmadan ve sadece namus çerçevesinde bakıyorum diğer konularla alakalı zaten yorum dahi yapmıyorum sadece namus çerçevesinde bakıyorum olaya tekrar söylüyorum ben ölüdürmeye ölüme karşıyım zaten dövmeye falanda karşıyım ama sende biliyorsun bugün sokakta 2 erkek kavga etse arkana bile bakmazsın birbirimizi kandırmayalım ama kız erkek olsa en azından durup seyredirsin kadına üzülürsün çünkü o sırada duyguların ile hareket edersin ve istemsizce kadına üzülürsün ama erkek olsa ölse canım hiç acımaz umursaman unutursun