ProFx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistem ile yapılmış örnek bir video var mıdır? Ortalama bir kanala kaç adet video atmamız gerekiyor? Videolar kaç dakikadan oluşuyor? Biraz detaylı bilgi alabilir miyim?
hocam örnek video whatsaptan atabilirim
0505 067 1963 ortalama kanala 100 video atıldıktan sonra güzel gelir gelmeye başlar
videolar 4 6 dakika arası ürün bazlı degiskenlik gösterir
detaylı bilgi için whatsaptan yazabilrsiniz

ruzgarapps adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba, sistem güzel görünüyor ama merak ettiğim bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim:

1-) Amazon Associates hesabı olmayan biri için eğitim kısmında başvuru, onay alma, ilk 3 satış şartı, komisyon takibi gibi konular anlatılıyor mu?
2-) Örneğin 100-125 video üretip hiç satış veya anlamlı kazanç elde edemeyen kullanıcılar oldu mu? Olduysa genelde sorun nereden kaynaklandı?
3-) Yeni açılan YouTube kanallarında sık görülen “0 izlenme / önerilmemeye düşme” problemi için sistemin özel bir çözümü veya stratejisi var mı?
4-) Videolar organik YouTube Shorts / normal video trafiğiyle mi satış getiriyor, yoksa ayrıca reklam, sosyal medya paylaşımı veya dış trafik gerekiyor mu?
5-) Bu sistem daha çok yabancı dilde kanal açmak için mi tasarlanmış? Türkçe kanal ile Amazon TR hedeflemek mantıklı mı, yoksa İngilizce kanal + Amazon US/UK/DE gibi pazarlar mı öneriliyor?
6-) Amazon Associates hesabı açma, tracking ID ekleme, ödeme yöntemi tanımlama ve komisyon takibi konusunda eğitim veya destek veriyor musunuz?
7-) Amazon ödemeleri hangi yöntemlerle alınabiliyor? Türkiye’deki kullanıcılar için banka hesabı, Payoneer, Wise vb. yöntemler konusunda rehberlik var mı?
8-) Vergi tarafında kullanıcı ne yapmalı?
9-) İlk satış veya ilk anlamlı kazanç için ortalama kaç video / kaç gün / kaç izlenme gerekiyor? Kullanıcılarınızda gözlemlediğiniz gerçekçi aralık nedir?
1-) Amazon Associates hesabı olmayan biri için eğitim kısmında başvuru, onay alma, ilk 3 satış şartı, komisyon takibi gibi konular anlatılıyor mu? Egitim kısmında onaylar da alınıyor.
2-) Örneğin 100-125 video üretip hiç satış veya anlamlı kazanç elde edemeyen kullanıcılar oldu mu? Olduysa genelde sorun nereden kaynaklandı? 10 video üzeri atıp satış elde edemeyen olmadı hatta herkes gelir elde etti
3-) Yeni açılan YouTube kanallarında sık görülen “0 izlenme / önerilmemeye düşme” problemi için sistemin özel bir çözümü veya stratejisi var mı? 15 kişi satın aldı hiç görüntüleme almayan olmadı buna özel geliştirdigimiz prompt anahtar kelime seo vs. var
4-) Videolar organik YouTube Shorts / normal video trafiğiyle mi satış getiriyor, yoksa ayrıca reklam, sosyal medya paylaşımı veya dış trafik gerekiyor mu? videolar organik youtube videosu 4 6 dakika reklam vermiyoruz dış trafik yok
5-) Bu sistem daha çok yabancı dilde kanal açmak için mi tasarlanmış? Türkçe kanal ile Amazon TR hedeflemek mantıklı mı, yoksa İngilizce kanal + Amazon US/UK/DE gibi pazarlar mı öneriliyor? tr önermem amerika odaklıyız
6-) Amazon Associates hesabı açma, tracking ID ekleme, ödeme yöntemi tanımlama ve komisyon takibi konusunda eğitim veya destek veriyor musunuz? youtube kanal ismi, youtube logo, youtube hesap ayaraları, youtube seo, youtube açıklama, affiliate hesap açılışı, affiliate onay,payooner hesap açılışı, payooner amazon baglantısı, tracking id sisteme ekleme , ilk videoyu beraber yapma, affizor egitimi, haftalık mentorlük hepsini veriyorum
7-) Amazon ödemeleri hangi yöntemlerle alınabiliyor? Türkiye’deki kullanıcılar için banka hesabı, Payoneer, Wise vb. yöntemler konusunda rehberlik var mı? payooner ile alıyoruz payooner kurulumu ve amazon baglama yapıyorum ücretsiz
8-) Vergi tarafında kullanıcı ne yapmalı? vergi yok
9-) İlk satış veya ilk anlamlı kazanç için ortalama kaç video / kaç gün / kaç izlenme gerekiyor? Kullanıcılarınızda gözlemlediğiniz gerçekçi aralık nedir? 10 videodan sonrasatışlar gelmeye başlar, 7-10 gün arası 10 15 videoda kanal algoritması oturuyor satışlar geliyor