Ne yapın ne edin, başkasının işinde çalışmayın. Küçük de olsa kendi işinizi kurun. Çünkü başkasının işi demek, o kişiye çalıştığın süre boyunca adeta özgürlüğünden vazgeçmek demek.
Sadece mesai saatinizi de vermiyorsunuz; aslında 7 gün 24 saatinizi veriyorsunuz. İşten çıkıyorsunuz ama o yorgunluk zaten tüm gecenizi, tüm enerjinizi emip bitiriyor.
Üstelik ne yaparsanız yapın, o patronu asla tatmin edemezsiniz. Hep bir eksik bulur, hep bir kusur çıkarır; size kendinizi sürekli yetersiz hissettirir. Bu yüzden yol yakınken kendi işinizin başına geçin.
Uzun süredir E-Ticaret alanında hizmet veriyordum x bir demonte mobilya fabrikasında yöneticiydim işe başlarken 3 platform ile çalışıyordular ben geldiğimde yurtdışına açıldılar ve daha fazlasıydı Türkiye de bir çok ünlü markayla çalışmalarını sağladım. Ücret konusu hep saçmaydı karşılık alamayınca anlık olarak istifamı yazdım süre zarfını bekledim ve yolları ayırıp kendi şirketimi kurdum. Şu an çok şükür hem e ticaret hem yazılım şirketim var bir şekilde ilerliyoruz. İş kurmak her zaman daha stresli ve daha yorucu ama bir süre sonra bunun karşılığını alıyorsun bir şekilde. Bu fikre katılıyorum, sevgiler
.