Selam olsun,
Darlığınız açısından hemfikir olmamıza sevindim.
Yazarsınız elbette kadın şöyle yaptı şiddeti hak etti diye sayısız örnek hiç şüphem yok.
Yazın istersiniz okusun insanlar kadınlar nasıl haklı şiddet görüyor.
Öncelikle ben kadınlar haklı bir şekilde şiddet görüyor demedim veya öldürülmeleri haklı demedim bugün bir hırsız bir serseriye yapsınlar ben karşı çıkarım ama sen çıkmazsın

aramızdaki fark bu zaten
Ben olaya namus çerçevesinde diyorum yane şimdi haşa sen namusunu biriyle gördün falan o anlık öfkeyle şeymi diyeceksin dur ben boşanma davası açim ya yada karakola gidip şikayet edim mi diyeceksin yoksa öfkene yenilip o anki öfkeyle dövermisin senin yaşın 44 sen bu saaten sonra hayatı umursamazsın bize bu ayakları bırak 30 yaşında 25 yaşında birine sor yüzde 90 aynı cevabı alırsın ki benim yaşımdayken sende öyleydin ama 44ten sonra bi anlamı kalmıyor seni iyi anlıyorum belki ilerde bende böyle düşünürüm ama namus benim için her yaşta her bedende aynıdır seni ayrıca sen belki çoluk çocuk sahibisin daha iyi bilirsin bize masal okuma ben BABAMIN oğluyum senin gibi hürmetli abilerimden ne nasiyatlar ne icraatler gördüm duydum sen benim kalemim değilsin
hakkını helal et kusurumuz varsa af buyur yane