Mümkün,
Bu yaşıma kadar etrafımda çevremde gözlemlediğime göre oluyor hatta zenginlik olarak 1 ev 1 araba değil milyon milyon dolarlar 10 larca lüks pahalı ev ve araba ile ciddi bir servet,
bahsettiğim aileden kalan sıfır çalışarak (çalışarak dan kastım memuriyet maaşla değil tabi ticaret ve yatırımla)
Şimdi nasıl mümkün bu onu anlatayım,
- olaya "bu serveti kurmaya" çok erken yaşta başlamalısınız, diyelim ki 18 yaş, bu hedefi koyup çalışmaya başlama yaşınız, siz eğer 28 e kadar bir hedef koyup çalışmadıysanız maalesef zaten 10 yıl kaybettiniz,
- diğeri bir hedefe odaklanmak, millet onu mu denesem bunu mu denesem diye düşünürken siz sebat edip bir iş kolunda bulunursanız bunun sonucu başarı ve servet olacaktır,
- o işin tüm inceliklerini sektöründe kim var kim yok bilmelisiniz, en ufak bir rehavet olmamalı,
- başka bir konu da siz büyüdükçe sizinle büyüyebilen bir iş kolu ve sektörde olmak, bu nedir yahu ben mahallede berber açayım bir traş 1000 tl derseniz tamam ev de olur araba da ama servet olur mu bilmemem, bunun için ölçeklenebilir siz büyüdükçe genişleyip büyütebileceğiniz bir iş sektöründe olmanız.
bunları sağlayın 40 olmadan servet sahibisiniz servet dediğim yatlar katlar arabalar milyon milyar dolarlar
ama yok ben 23-25 de üni bitireyim 1 2 sene iş bakayım daha hayatı ticareti bilmeden birinin yanına sigortalı girmeye asgari ücretle çalışayım emeklilik yşaımı hesaplayım derseniz kendinizi mesleğiniz üzerine bile geliştirmezseniz üşkedeki benzer 80 milyon kişiden biri olursunuz.
Vakit ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim hocam.
İnsanın güvendiği kimse olmayınca garanti yok olarak okumayı düşünüyor
Gelecek için risk almak için kafa rahatlığı olmalı diye düşünüyorum