Sistemi detaylı incelemek isteyenler cevap olarak "Link" yazarsa özelden paylaşım sağlayacağım.
Uzun süredir üzerinde çalıştığım yapay zeka otomasyon sistemiyle; tüm yapay zeka modelleri üzerinden sınırsız video ve görsel üretimi, otomatik montaj, farklı sosyal medya hesaplarında otomatik paylaşım, YouTube kanallarından link çekme, istem (prompt) oluşturma gibi birçok işlemi tek sistem içerisinde topladım.
Sistem; birden fazla videoyu tamamen otomatik şekilde oluşturup montajlayabiliyor ve ardından belirlenen sosyal medya hesaplarında paylaşımını gerçekleştirebiliyor.
Bu sistemi geliştirme sebebim, yapay zeka videolarıyla içerik üretirken video üretim maliyetlerinin ciddi şekilde artması oldu. Bu nedenle kendi kullanımım için maliyeti düşük, tam otomasyonlu bir altyapı geliştirdim.
Sistemin mevcut aylık maliyeti yaklaşık 1.200 TL’dir.
Sistemi; açık kaynak kodları ve satış haklarıyla birlikte satmayı düşünüyorum. Satın alan kişi sistemi lisanslı şekilde aylık üyelik modeliyle veya farklı yöntemlerle ticari olarak satışa sunabilir.
Sistem Satış Fiyatı: 150.000 TL
Not: Sistem çalışır şekilde teslim edilip gerekli kurulum tamamlandıktan sonra herhangi bir garanti, teknik destek veya iade kabul edilmemektedir.